КОЙ ОБЩУВА С ДЕЦАТА ВИ:

tania_orig_edited.jpg

Таня е училищен ментор.
​ Тя е социален
психолог и сертифициран медиатор.
Фокусът на работата и е развиване на социални компетентности и умения за ненасилствено общуване. Помага в ученето на децата от 5-ти и 6ти клас и води обучения на учителите ни.

veronika_orig.jpg

Вероника е училищен ментор и психолог. Запален ентусиаст е в областта на алтернативното образование и приложението му за децата на новото време. Първата и професия -  архитект, я вдъхновява да води творчески ателиета и да се грижи за организацията на пространството в училище. 

Iskra.jpg

Искра е начален педагог - специалност „Иновации в образованието“. Подкрепя децата в усвояването на първите училищни умения. Нейната страст са  приложните изкуства, където проявява своите творчески таланти и нежно придружава децата в развиването на техните сръчности.

0-02-0a-d36d7865e1d9b6cbab5fb4bc44b742a0

Венета е изявен музикант с множество таланти. Тя свири на китара и пее с децата в музикалното ателие, а успоредно води и вдъхновяващи занимания по рисуване. Освен това е учител  на 3-ти и 4-ти клас по български език и природни науки. Като страстен еколог и защитник на животните, тя се грижи за горските излети. 

Боряна е консултант по кърмене и душевен терапевт. Има вроден талант да общува с деца и възрастни. Тя е учител по аглийски език на първолаците и инициатор на занимания за усъвършенстване на емоционалната интелигентност. 

Мария е личност,  развиваща се в няколко пъстри направления на живота. Тя е сертифициран йога инструктор с медицинско образование. След дългогодишни учения и пътешествия по света, нестихващата и страст към чуждите езици я доведе при нас като учител по английски и испански език. В училище тя разгръща и дарбата си за общуване с деца от всички възрасти.

viber_image_2021-03-29_16-15-30.jpg

Бистра е магистър по психология и учител по английски език. Освен това обучава децата от всички възрасти по информационни техноогии и поддържа софтуера в училище. Истинската й страст, обаче, е да обикаля страната на велосипед, да шие гоблени и да градинарства. В училище тази година е избрала да работи с предучилищната група, където открива за себе си поле за изява и развитие.

viber_image_2021-03-31_11-32-36.jpg

Петя е учител по български език и литература, и дипломиран Логопед. Обича книгите, пътешествията и сценичните изкуства и вярва, че човек трябва да е любопитен и търсещ. Тя знае, че пътят към мотивацията на децата минава през обичта и разбирането на техния свят, а детските грешки просто не съществуват, защото опитите им разкриват работещите резутати.

michael_edited.jpg

Майкъл преподава история и умението му да общува с учениците на близък до техния език прави часовете му  предпочитани за посещаване.

Като треньор по китайско бойно изкуство и активен спортист, той е ангажиран и със спортните активности в училището. Най-важното е, че децата разпознават в него приятел по време на игрите и свободното взаимодействие.